Genieten tijdens Dorpsontbijt!

Genieten tijdens Dorpsontbijt!

Genieten tijdens Dorpsontbijt!

Mede dankzij het mooie weer was er afgelopen zondagochtend 15 mei een uniek Dorpsontbijt, wat plaatsvond op de stoep van ’t Dijckhuis te Vierpolders. Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van ’t Dijckhuis en ter viering van Brielle 2022, 450 jaar Vrijheid was er voor ’t Dijckhuis een heus ontbijt georganiseerd waar 96 Vierpoldernaren zich voor op gegeven hadden.

Dankzij giften en sponsoring van producten werd het een lekker gezond en uitgebreid ontbijt. Gebakken of gekookte eitjes, vers gesneden groenten en fruit, jus d’orange, croissant, krentenbol … Er was voldoende en aan spraakstof ontbrak het niet waardoor eenieder heerlijk bleef natafelen.

De organisatie dankt hierbij nogmaals al haar sponsoren Tuinderij Vers, Jumbo Brielle, van der Voort, Hosk Growers, Arthur van Geest, Gebr. van der Harg, Globe Plant, Stichting Brielle 2022 en natuurlijk ook alle gezellige Vierpolderse deelnemers.

Het volgende evenement staat gepland op 25 juni, en wel het culturele evenement Vier Podia in de Polders. Hou de berichtgeving in de gaten.

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!