Info stichting

Als Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders zijn we er voor jou!

We hebben als doel om van ’t Dijckhuis een levendig middelpunt op Voorne-Putten te maken door er zoveel mogelijk activiteiten plaats te laten vinden. Van sportactiviteiten, tot lezingen en workshops, van borrelavonden tot evenementen zoals een Kerstmarkt.

We doen er alles aan om vaste huurders een mooie plek in een van de vijf zalen, de sportzaal en de foyer te geven en we ondersteunen organisatoren bij hun eenmalige activiteiten.

Wil je een ruimte huren of ondersteuning?
Wil je een ruimte huren of een activiteit organiseren, dan kun je uiteraard altijd direct zelf contact opnemen met de gemeente Voorne aan Zee voor het maken van afspraken. Zij verzorgen de verhuur van de ruimtes in ’t Dijckhuis. Maar voel je ook vrij om ons te benaderen als je vragen hebt over praktische zaken, zoals bijvoorbeeld het aanvragen van vergunningen, promotie van je activiteit en meedenken over mogelijkheden.

Leuke ideeën? Meld het ons!
Heb je leuke ideeën voor activiteiten of mis je nu iets in het activiteiten aanbod in ’t Dijckhuis? Laat het ons weten! Veel activiteiten, zoals bijvoorbeeld de naai- en Basisfotografie cursus, en lezingen zijn juist ontstaan doordat dorpsgenoten aangaven hier behoefte aan te hebben. Daarom zijn je suggesties meer dan welkom! Spreek één van ons hier gewoon een keer over aan, vertel hieronder in het contactformulier je suggesties en ideeën zodat wij hier samen verder mee kunnen of bel even met Kees Haanstra via 0181 41 63 91.

Zo kun je ons financieel ondersteunen
Als je hier klikt vertellen we je graag hoe je de Stichting financieel kunt ondersteunen. Zo kunnen nog meer activiteiten te organiseren of bijvoorbeeld inventaris bekostigen om ’t Dijckhuis nog toegankelijker en aantrekkelijker te maken.

Dit zijn we…
Ons bestuur bestaat uit de volgende enthousiaste Vierpoldernaren:  Claudia Heerschap, Bertine Zoon | Communicatie en PR, Ria Donkers, Mariska Brink, Joke de Jong, Kees Haanstra | Penningmeester en Leo van der Valk | Voorzitter.

We horen graag van je!
We vinden het altijd leuk jullie suggesties en ideeën te horen, vul dus even het contactformulier in voor tips en suggesties…

    Wat wij met je persoonlijke gegevens doen
    Uiteraard gebruiken we je gegevens volgens de AVG-richtlijnen.

    Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

    .... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!