Zaal huren?

Wilt u een zaal huren in ’t Dijckhuis? We heten u van harte welkom!

Zoekt u een unieke plek voor uw vergadering, cursus, workshop, presentatie, evenement of  sportactiviteit? Dan heet gemeente Voorne aan Zee u van harte welkom in ’t Dijckhuis in Vierpolders!

Centraal gelegen op Voorne Putten het kloppende hart van de regio. Sfeervol, prima bereikbaar en volop gratis parkeergelegenheden.

Zo huurt u een zaal in ’t Dijckhuis
Via afdeling Dukdalf van Gemeente Voorne aan Zee kunt u alle informatie krijgen over de huur en cateringmogelijkheden van de zalen in ’t Dijckhuis in Vierpolders. Online kunt u (als de site van onze nieuwe gemeente weer werkt) de bezetting van de diverse zalen ’t Dijckhuis inzien op de door u gekozen datum en tijdstip via een aankomende link. Wilt u een zaal boeken of meer in informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling Verhuur van DukdalfBRES via de email of via 0181 – 417264 om de mogelijkheden te bespreken. Zij denken graag met u mee!

Graag stellen wij aan u voor; de zes zalen…
Voor elke activiteit is er wel een passende ruimt voor u beschikbaar, kijkt u maar hieronder!

De Veckhoek

Een sfeervolle zaal van 191,9 m2 met een prachtige houten vloer voor uw presentatie, workshop, seminar en dansavond of -les! U kunt hier 200 gasten ontvangen. Er zijn mogelijkheden voor licht en geluid. Indien u wenst kunt u gebruik maken van een podium, beamer, microfoon en katheder.

De Achterdyck

Een ruime lichte zaal van 118,1 m2 die deelbaar is in twee helften. De zaal kan op uiteenlopende manieren worden opgesteld, precies zoals u het wenst. Uiteraard kan de zaal ook (zo goed als) leeg worden opgeleverd zodat u de ruimte optimaal kunt benutten.

De Oude Goote

Een knusse ruimte van 36,7 m2. Er is een t.v. scherm aanwezig waarop een laptop aangesloten kan worden. Kortom, een fijne plek voor uw (creatieve)workshop of om met een middelgrote groep te vergaderen.

’t Dijckje

Een gezellige spreekkamer voor maximaal 8 personen. Een heerlijke rustige plek voor een 1 op 1 gesprek, vergadering of workshop.

Sportzaal

De plek voor uw sportles of –evenement! De bezoekers kunnen gebruik maken van ruime kleedkamers voorzien van douches en toilet.

Foyer

Het kloppende hart van ons Dijckhuis is onze altijd sfeervol aangeklede foyer met bar. Hier hebben we ruimte voor ongeveer 100 personen.

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!