Vier podia in de Polders

Laden Evenementen

« All Evenementen

Vier podia in de Polders

18 september | 19:30 - 22:00

‘t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Beschrijving

Zaterdag 18 september We hebben leuke plannen voor de opening van het nieuwe seizoen van ’t Dijckhuis Vierpolders met vier podia in het dorp, een optreden voor de kinderen en een muzikale afsluiting in ‘t Dijckhuis. Je bent van harte uitgenodigd!

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het programma, we hebben echter al toezeggingen van cabaret duo MevrouwMeneer uit Brielle (bekend van o.a. Brielle achter de Voorkeur) en Toneelverening Sint Leonardus.

Om 18.30 uur start op het Dorpsplein een optreden voor kinderen. Daarna zijn er vanaf 19.00 uur op diverse locaties in het dorp theater voorstellingen. Neem je eigen stoel mee en geniet! We sluiten de avond af in ‘t Dijckhuis met een muziekaal optreden. Daarna kun je lekker blijven voor een drankje in de foyer.

Er zijn slechts een beperkt aantal (gratis) kaarten beschikbaar, dus hou in de gaten wanneer je je aan kunt melden. We vragen wel een vrijwillige bijdrage om het mogelijk te blijven maken evenementen vanuit ‘t Dijckhuis te organiseren.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM richtlijnen waardoor er wijzigingen op kunnen treden. Hou onze berichtgeving in de gaten voor de meest actuele informatie!

 

 

 

Details

Datum:
18 september
Tijd:
19:30 - 22:00
‘t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!