Succes in ‘t digitale Dijckhuis

Succes in ‘t digitale Dijckhuis

Succes in ‘t digitale Dijckhuis

De digitale kunstbijeenkomst, afgelopen vrijdag 26 maart vanuit het Dijckhuis Vierpolders was een groot succes. Onder het motto van; “Als de bezoeker niet naar de kunst kan komen, komt de kunst naar de bezoeker!” De kunstenaars Ans Kramer en Ida Scheijgrond vertelden aan de 26 ingelogde bezoekers het verhaal over hun kunst, hun inspiraties en gebruikte materialen. Tevens konden de geïnteresseerde kunstliefhebbers ook hun vragen kwijt. Al met al een succesvolle avond voor menigeen, ondanks alle beperkende maatregelen. Het werd een interessant ‘avondje uit’!

Volgende week staat op 6 april de volgende digitale en muzikale bijeenkomst op het digitale programma van ’t Dijckhuis. Gastdame is Rusne Jakaityte, in Litouwen afgestudeerd aan het conservatorium. Zij zal u ‘rondleiden’ met haar muzikale talenten en mogelijkheden. Wilde u al eerder kennis maken met zanglessen, of het bespelen van een piano of ander instrument? Meld u dan aan en geniet van de mogelijk heden die deze inwoonster van Vierpolders u kan bieden.

Tevens staan op onze site nog enkele online workshops rondom de thema’s mentaal welbevinden, je gezond voelen, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Deze digitale workshops worden gegeven door Karin van der Valk. Zij heeft reeds vele jaren ervaring in het helpen van mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Laat u verrassen en inspireren.

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!