Programma poëzie avond bekend!

Programma poëzie avond bekend!

Programma poëzie avond bekend!

Vrijdag 1 november | Een avondvullend programma vol met poëzie, woordkunst en muziek. De avond wordt gevuld met verschillende lokale, regionale en landelijke dichters.

O.a. Jan Biesheuvel gaat zijn gedichten voordragen en ook het duo René Poldervaart (Hellevoetsluis) en Jeroen Snellens (Vlaardingen) gaan uit hun eigen werk voordragen. Dit duo heeft onder de naam Wammes & Polly M. door heel Nederland opgetreden en beide dichters komen na een jarenlange pauze speciaal voor deze avond weer bij elkaar. Het duo Mevrouw Meneer zorgt voor de muzikale omlijsting en John Hölsgens komt helemaal uit Limburg om voor te dragen uit zijn bundel. Ook zijn er liedjes van Lucia Hakbijl (gitaar) en Noa Kariem (keyboard). Beide meiden volgen een muziekopleiding en komen hun eigen songs voor u spelen en zingen. Het belooft een avondvullend programma te worden vol met poëzie, woordkunst en muziek.

Deze bijzondere avond start om 20:00 uur in zaal Veckhoek, de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!