Kom jij handwerken?!

Kom jij handwerken?!

Kom jij handwerken?!

Is handwerken iets voor uw kind van 8 tot en mer 12 jaar? Laat het dan weten, dan wil Joke de Jong in oktober 2021 een handwerkgroepje starten.

Jammer genoeg staat handwerken al lang niet meer op het rooster van de basisschool. Daarom wil ik in oktober starten met een handwerkgroepje waar we gaan borduren, pompoenen maken van restjes wol, een armbandje maken met kralen en macramé, leren vlechten, haken en weven.Ook zaken als knopen aanzetten en een zoompje maken, worden op speelse wijze aangeleerd.

De basisschool gaat uit om 14.00 uur. De lestijd zou dan kunnen zijn van 14.30 uur – 15.30 uur of van 15.00 uur -16.00 uur op dinsdag of donderdag. De kosten worden  € 4,- per les. Ik wil dit opstarten, maar moet wel weten of hier animo voor is, i.v.m. met aanschaffen van scharen, naalden, spelden e.d. 

Daarom zou ik het fijn vinden als u me wilt bellen als het u en uw kind iets lijkt. Graag wil ik van u horen welke lestijd en dag uw voorkeur heeft. Mijn telefoonnummer is: 0181-415914. U kunt me ook een berichtje sturen via whatsapp 06-42329531 (liever niet belllen op dit nummer).

Met vriendelijke groeten, Joke de Jong

Joke heeft een mooie flyer gemaakt, deze vind je hier.

 

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!