Achterdyck

Achterdyck

De Achterdyck

De Achterdyck is een ruime lichte zaal van 118,1 m2 die deelbaar is in twee helften. De zaal kan op uiteenlopende manieren worden opgesteld, precies zoals u het wenst. Uiteraard kan de zaal ook (zo goed als) leeg worden opgeleverd zodat u de ruimte optimaal kunt benutten.

Afhankelijk van de indeling kunnen we hier maximaal 125 gasten ontvangen. In de halve zaal is er ruimte voor 48 personen.Indien u wenst kunt u gebruik maken van een podium, beamer, microfoon en katheder. Er is volop (gratis) parkeerruimte beschikbaar.

Zo huurt u een zaal in ’t Dijckhuis
Dus bent u op zoek naar een goed bereikbare vergaderlocatie, zoekt u een ruimte om uw presentatie of workshop, cursus of seminair te geven of organiseert u een kleinschalig evenement? Bij de afdeling Dukdalf van Gemeente Voorne aan Zee kunt u alle informatie krijgen over de huur en cateringmogelijkheden van de zalen in ’t Dijckhuis in Vierpolders. Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Verhuur van Dukdalf via de email of via 0181 – 417264 om de mogelijkheden te bespreken. Zij denken graag met u mee! Kijk ook eens op de website van Dukdalf.

 

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!