Handwerken start 20 september weer

Handwerken start 20 september weer

Handwerken start 20 september weer

Ben je creatief en houd je ervan leuke dingetjes te maken? Kom dan op dinsdagmiddag naar het handwerken voor kinderen! De lessen starten op 20 september a.s. om 15.00 uur. Meld je wel van te voren even aan.

Jammer genoeg staat handwerken al lang niet meer op het rooster van de basisschool.
Daarom start ik in 20 september weer met een handwerkgroepje waar de kinderen allerlei technieken gaan leren. Ook zaken als knopen aanzetten en een zoompje maken, worden op speelse wijze aangeleerd.Ter afwisseling gaan we ook zo nu en dan knutselen.

De eerste les is van 15.00 uur tot 16.00 uur op dinsdagmiddag 20 september in ’t Dijckhuis. De kosten zijn € 4,- per les incl. materiaal.

Er is nog plaats voor twee kinderen van 8 tot en met 11 jaar, dus wacht niet te lang met aanmelden. Ik zou het fijn vinden als u me wilt bellen als het u en uw kind iets lijkt. Mijn telefoonnummer is: 0181-415914. U kunt me ook een berichtje sturen via whatsapp 06-42329531 (liever niet belllen op dit nummer).

Joke de Jong

***

Vragen over deze activiteit? Neem contact op met Joke de Jong. Een zaal huren? Neem dan contact op met de eigenaar Gemeente Brielle.

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!