André verrast Stichting ‘t Dijckhuis

André verrast Stichting ‘t Dijckhuis

<strong>André verrast Stichting ‘t Dijckhuis</strong>

Voormalig wethouder André Schoon, van het in gemeente Voorne aan Zee opgegane Brielle, draagt zijn geboortedorp Vierpolders een warm hart toe. Dit liet hij afgelopen tijd graag blijken. Zo had André de bezoekers van zijn afscheidsreceptie begin dit jaar, verzocht om als een eventueel cadeau, een donatie te doen voor de Stichting ’t Dijckhuis.

Onze stichting heeft als doel; het promoten of organiseren van activiteiten die bijdragen aan het functioneren van deze ontmoetingsplaats voor Vierpoldenaren en aan de sociale cohesie binnen het dorp Vierpolders in het algemeen. Zo mochten een aantal bestuursleden van de stichting afgelopen vrijdag een symbolische cheque in ontvangst nemen van € 1.530,- groot.

De stichting is erg dankbaar voor deze welkome donatie. Zo kunnen ze na een moeizame Corona-periode weer een aantal leuke dingen extra gaan organiseren. Voor diegene die het leuk vinden een activiteit mee te maken, of mooier nog, zelf te organiseren, adviseren wij of zich te abonneren op onze nieuwsbrief. ’t Dijckhuis, hèt kloppend hart van Voorne-Putten!

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!