Afsluiting 6de seizoen

Afsluiting 6de seizoen

Afsluiting 6de seizoen

Vrijdag 28 juni hebben we in Vierpolders met een flink aantal bezoekers het zesde seizoen van ‘t Dijckhuis afgesloten. Het repair-café was aanwezig en het buitenterras vanaf 17.00 uur geopend. Dankzij het mooie weer werd er goed gebruik gemaakt van de buiten-zitgelegenheid aan de zijde van de Dijckpotingen. Naast een lekker drankje werd er ook gezorgd voor de inwendige mens. Zo stond er lange tijd een pizza bus voor de deur van het dorpshuis, waar aan de lopende band de heerlijk versbereide  Italiaanse deegbodems in de oven geschoven werden. Het seizoen 2018-2019, wat voorbij gevlogen is, was weer zeer succesvol. Naast het groeiend aantal huurders hebben de dorpelingen ook steeds meer keuze uit allerlei eenmalige activiteiten. Lezingen, presentaties, workshops, cursussen, fietsen, wandelen, muziek, creativiteit, yoga, bingo, disco voor de kleintjes en een DansSalon voor de wat ouderen, enzovoort. Elke maand is er van alles te doen geweest in en om ’t Dijckhuis. En gelukkig hebben we met de buurtsuper sinds vorig jaar december er een goed buur bij, die creatief is in het aantrekken van de Vierpoldernaren. Laten we er met ons allen voor zorgen dat dit een blijvertje wordt!

Komend seizoen hebben we wederom een vol programma en zijn er meer avonden dan voorheen, waar eenieder vrij is om aan mee te doen. Net als voorgaande jaren zal aan het einde van de vakantie het nieuwe programmaboekje bij iedereen in en om Vierpolders op de deurmat vallen. Een nieuw seizoen met weer een vollere agenda. Dit seizoen wordt er gestart met de ‘Grote Dorpsreünie’. Op 7 september zal het dorp bol staan van de activiteiten en volstromen met oud-Vierpoldernaren en iedereen die zich op een of andere manier verbonden voelt met het dorp. Bereid u zich goed voor, waarschuw familie, vrienden en bekenden en hou vooral alle media in de gaten voor het laatste nieuws. 

Wij willen iedereen die op welke manier dan ook inspanningen levert om het dorp en het dorpshuis ’t Dijckhuis levendig te houden bedanken. En wellicht treffen we elkaar tijdens een van de vele activiteiten. 

Kijk voor meer info op deze website of breng gewoon een bezoek  ’t Dijckhuis Vierpolders, hèt kloppend hart van Voorne-Putten!

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!