Stichting 't Dijckhuis Vierpolders

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Betalen en Internetbankieren

20 september 2019 | 19:00 - 21:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Vrijdag 20 september | Op verzoek van de Stichting ’t Dijckhuis, door de Rabobank VPR een presentatie verzorgd met het thema ‘Modern en veilig betalen en internet bankieren’. Steeds meer zaken gebeuren immers online. De avond start om 19:00 uur in zaal Achterdyck.  

In de huidige tijd is het digitaal bankieren geen bijzonderheid meer en wordt er betaald via de meest geavanceerde methodes. Echter zijn deze methodes niet allemaal even veilig in gebruik. En doet u de betalingen voor uw ouders of anderen, dan vraagt dit extra aandacht.

Criminelen ‘vissen’ steeds vaker en gewiekster naar uw persoonlijke gegevens. U ontvangt bijvoorbeeld een mail van iemand die zich voordoet als de Rabobank. Men probeert u te verleiden om uw persoonlijke gegevens achter te laten. Wat moet u in zo’n situatie doen?

Daarnaast nemen we u graag mee in de digitale wereld van het bankieren. Wij geven u tips bij het online regelen van uw bankzaken.

Omdat er wat lekkers is bij de koffie vinden wij het fijn als u zich van te voren even aanmeldt via info@dijckhuis.nl. Alvast bedankt daarvoor!

Details

Datum:
20 september 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Website: Bekijk de site van Locatie

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!