Interactief – Fietsroute op Voorne langs sporen uit de oorlog

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Interactief – Fietsroute op Voorne langs sporen uit de oorlog

22 september 2019 | 11:00 - 17:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Zondag 22 september | Combineer historische kennis en sportiviteit! Ná een unieke presentatie over ‘De fiets in oorlogstijd’ gaat u op eigen gelegenheid een fietsroute volgen langs sporen uit de Tweede Wereldoorlog op Voorne. 

Een presentatie alléén over de fiets? Jawel, op zijn eigen wijze en vlotjes weet Jeroen Rijpsma u weer te boeien en neemt hij u mee terug in de tijd waarna u tijdens de route diverse bezienswaardigheden passeert. Hier en daar kunt afstappen en erover lezen in een handzame brochure.

10.00 uur. Inloop Foyer in ’t Dijckhuis

11.00 uur. Aanvang presentatie met foto’s op groot scherm in zaal Veckhoek door Jeroen Rijpsma over ‘de fiets in oorlogstijd’ en korte uitleg over het waardevolle cultuurhistorische erfgoed uit de Tweede Wereldoorlog langs de fietsroute.

+/- 12.00u. Start fietstocht, op eigen gelegenheid, langs de diverse bezienswaardigheden +/- 40 km. (op basis van fietsknooppuntensysteem – kan worden ingekort indien gewenst).

Deelname is € 2,50 per persoon dit is inclusief uitgebreide en rijk geïllustreerde fietsroutebrochure met kaart naar keuze. Voor de liefhebbers zijn er nog andere routes te koop.

Onderweg komt u voldoende horecagelegenheden tegen voor een versnapering of neem lekker uw eigen picknickmandje mee!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op dit edu-sportieve evenement.

 

U dient zich voor deze ochtend wel even op te geven via whatsapp 06-24876957 of een telefoontje naar dit nummer, zodat wij u op de hoogte kunnen stellen indien er evt. wijzigingen zijn, ijs en weder dienende.

Details

Datum:
22 september 2019
Tijd:
11:00 - 17:00

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!