Abstract maar herkenbaar; kunst van Joke Keulemans

Abstract maar herkenbaar; kunst van Joke Keulemans

Abstract maar herkenbaar; kunst van Joke Keulemans

Vanaf vandaag vind je ’t Dijckhuis nieuwe kunst van Joke Keulemans. Ze vertelt je graag over haar werk.

‘De kunstvormen die ik beoefen zijn schilderen, fotografie en grafiek. Het begon zo n 40 jaar geleden met fotografie en schilderen. Daarnaast ben ik me toe gaan toeleggen op grafiek. Ik heb een groot aantal jaren cursussen schilderen en grafiek gevolgd aan de vrije academie (SKVR) in Rotterdam, waar ik nog steeds werk in de grafische werkplaats. Mijn passie is vooral organische vormen te abstraheren.

Het werk is redelijk abstract, maar je ziet wel iets herkenbaars in mijn werk. Meestal zijn dat menselijke en sprookjesachtige vormen. In deze expositie laat ik een aantal van deze etsen zien. Ook hangt er een serie die ik heb gemaakt met als thema maskers . Ik wens u veel plezier met kijken.

Regelmatig geef workshops etsen. Gedurende 3 sessies maakt u dan kennis met verschillende ets technieken. Informatie en inschrijven kan via e-mail: joke.keulemans@upcmail.nl. Zie ook: www.keulemans.com

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!