Aangeboden: de leukste manier om wat voor het dorp te betekenen…

Aangeboden: de leukste manier om wat voor het dorp te betekenen…

Aangeboden: de leukste manier om wat voor het dorp te betekenen…

… samen met een grote dosis voldoening!

We willen aan jou (‘Ik?’. ‘Ja jij!’) vragen om ons enthousiaste team aan te vullen! Jouw input, ideeën, netwerk en/of kennis zouden een mooie toevoeging zijn om nog meer evenementen te organiseren in ’t Dijckhuis in Vierpolders. Dus niet alleen deelnemen aan de vele evenementen, maar er zelf je bijdrage aanleveren. Hoe leuk is dat!

Wat kan ik doen dan?

Veel! Het is prettig om met een groepje mensen te sparren. Jouw inbreng en ideeën zijn hierin erg welkom. Daarnaast maken we graag gebruik van je netwerk. De ene keer weet iemand een geschikt persoon voor een lezing, de andere keer kent iemand een handige dorpsgenoot die we ergens voor kunnen benaderen. Maar je hebt vast ook specifieke kennis die we kunnen gebruiken. Zo heeft Leo korte lijnen met de gemeente, weet Kees precies hoe we vergunningen aan kunnen vragen, heeft Claudia een netwerk waar we uit kunnen putten, en wordt Bertine er blij van om pr-artikelen te schrijven. Wat doe jij graag? En waarom zou je dat niet voor ’t Dijckhuis willen doen?! 

Hoeveel tijd kost het me?

Dat bepaal je zelf! We zijn in ieder geval geen vergadertijgers. Zo’n zeven keer per jaar komen we bij elkaar, en dat geeft altijd energie. We delen vooral ideeën over nieuwe evenementen of veranderingen. Als je dit samen doet komen er vaak nog mooiere dingen uit voort dan als je het alleen bedacht zou hebben. De vergaderingen houden we zo kort mogelijk, meestal zijn we na een uur of anderhalf uur klaar, maar dan hebben we ook wel wat bereikt. Daarna kletsen we gezellig bij aan de bar van ’t Dijckhuis, voor diegenen die dat gezellig vinden.

Moet ik ergens aan voldoen?

Nee! Juist jouw input is waardevol zoals die is, of je nu jong bent (leuk als we alle leeftijdsgroepen in ons team hebben) of al wat meer levenservaring hebt. 

Wie zijn wij?

Wij als Stichting ’t Dijckhuis Vierpolders hebben als doel om ’t Dijckhuis een levendig middelpunt op Voorne-Putten te houden door er zoveel mogelijk activiteiten plaats te laten vinden. Van sportactiviteiten, tot lezingen en workshops, van borrelavonden tot evenementen zoals een Kerstmarkt. En dat lukt heel goed! Zeven dagen in de week zijn er activiteiten in ’t Dijckhuis en daarnaast zijn onze lezingen, het nieuwjaarsfeest en bijvoorbeeld de seizoensopening een begrip geworden op Voorne (en regelmatig ver daarbuiten). Kijk voor ons hele programma eens op www.dijckhuis.nl

Waarom wij het leuk vinden

Misschien vraag je je af waarom wij graag iets doen voor ’t Dijckhuis en het dorp? Leo antwoord: ‘Het geeft mij voldoening als we leuke reacties van dorpsgenoten horen over onze activiteiten. En als de mensen na de activiteit nog even gezellig met elkaar in de foyer blijven napraten’. Kees zegt: ‘Ik vind het leuk om samen met anderen activiteiten te organiseren en zo via ’t Dijckhuis te zorgen voor een fijn Vierpolders. En iets leuks doen geeft energie!’. En Bertine: ‘Een bezoeker aan een van onze evenementen die aangeeft een leuke avond gehad te hebben geeft me zo’n voldoening. Fijn dat ik daarin heb kunnen faciliteren (mijn eigen vaardigheden inzetten) en iemand een mooie avond heb kunnen bezorgen (iets doen voor een ander)’.

We missen alleen jou nog!

Dus ja, eigenlijk zien wij alleen maar mogelijkheden om ons team met jou uit te bereiden! Heb je vragen of wil je bij ons volgende overleg (maandagavond 29 november) eens aanschuiven? Mail dan even naar 

info@dijckhuis.nl, stuur een PM via Facebook of bel met Kees Haanstra via 0181 41 63 91. Natuurlijk kun je altijd een van ons aanspreken. We kijken uit naar je berichtje en betrekken je graag bij ons leuke team! Welkom…

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!