* Power Yoga | Yoga met Lea

Power Yoga | Yoga met Lea

Power yoga is een krachtige, actieve en dynamische vorm van yoga die bestaat uit een combinatie van lichamelijke oefeningen en ademtechnieken. Van power yoga word je sterker en leniger, je krijgt er een betere conditie van en het is goed voor je lichamelijke en geestelijke balans.

Power yoga is in principe geschikt voor iedereen, want je kunt het zo makkelijk of moeilijk maken als je zelf wilt. Yoga heeft een positieve uitwerking op de bestrijding van vermoeidheid en een ander voordeel is de bestrijding van stress. Met yoga creëer je meer bewegingsvrijheid en kan je pijnklachten voorkomen of zelfs genezen. Een belangrijk doel van yoga is leven in het nu. Door regelmatig yoga te beoefenen zie je ook een verbetering in focus, coördinatie en geheugen. Je bent meer aanwezig in het moment en kunt je beter focussen.

De Power Yoga Met Lea lessen zijn wekelijks te volgen op maandag 19:30 – 20:45 uur, woensdag 09:15 – 10:30 uur en zaterdag 10:00 – 11:15 uur in zaal Achterdyck. Lessen starten vanaf 2 september.

Lea van der Wagt | www.yogametlea.nl 

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!