* Naai avonden

Naai avonden

Zelf kleding maken? Het is hipper dan ooit! En wees eerlijk: wat is nou leuker dan de enige persoon ter wereld te zijn die dat ene patroontje voor die vlotte zomerjurk combineerde met die bijzondere printstof die je online vond? 

De naaiavonden van CreaForYou, onder leiding van Mathilda Sprangers, staan in het teken van plezier hebben in het maken van dingen die jíj leuk vindt. Mathilda helpt je wanneer je tegen een probleem aanloopt en even niet meer verder kunt. Je hoeft je trouwens niet te beperken tot kleding. Je kunt zelf je eigen kussenhoezen maken, of een tas van een spijkerbroek die je toch nooit meer draagt. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

De avonden verlopen altijd in een heel ongedwongen sfeer. De twee uren vliegen voorbij. Op vrijdag 27 september (twee weekjes later dan de eerste gecommuniceerde 13 september) starten de tweewekelijkse naai-avonden van 19:00 tot 21:00 uur in zaal Achterdyck. De kosten per avond bedragen € 7,50 per persoon. Wil je je opgeven? Of heb je wellicht nog vragen voordat je besluit om mee te doen, neem dan via een email contact op.

Mathilda Sprangers | misprangers@gmail.com  

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!