* Gezellig bridgen | Bridgeclub Vierpolders

Gezellig bridgen | Bridgeclub Vierpolders

Op de eerste plaats spelen wij graag goed bridge, maar gezelligheid en vriendschap staan zeker ook hoog in ons vaandel. Naast de reguliere competitie spelen we ook verschillende bridgedrives, zoals bijvoorbeeld Kerst-, Carnavals- en Paasdrive.  

Bridgeclub Vierpolders in ’t Dijckhuis is de oudste bridgeclub in Vierpolders. Wij spelen al sinds 1976, het jaar van onze oprichting, in het oude dorpshuis. Daar zijn we begonnen op de woensdagavond in de sportzaal. Door de grote belangstelling hebben we in 2002 daar de donderdagmiddag aan toegevoegd. Na de sloop van het oude dorpshuis en de nieuwbouw zijn we weer verder gegaan in het mooie en beter ingerichte nieuwe ‘t Dijckhuis, waar we nu  op donderdagmiddag gebruik maken van de grote zaal.

Donderdagmiddag
Helaas hebben we de woensdagavond moeten stoppen en spelen we met ingang van de nieuwe competitie 2018 – 2019 alleen nog maar op de donderdagmiddag. Dit doen we in zaal Veckhoek van 13:30 – 16:45 uur. De competitie start op 13 september 2018.

Alle uitslagen van de competitie en de overige drives, worden gepubliceerd op de website van de NBB (Nederlandse Bridge Bond). Hier hebben wij een eigen pagina: www.nbbclubsites.nl/club/5072/uitslagen 

We kunnen het u leren!
Speelt u nog geen bridge en u wilt het gaan leren, dan hebben wij mensen die u daarbij kunnen en willen helpen. Als u al kunt bridgen en als u interesse heeft om mee te willen spelen, u bent van harte welkom.

Op donderdagmiddag kunt u van 13:00 – 17:00 uur. in ’t Dijckhuis persoonlijk contact opnemen met de wedstrijdleider of via de clubsecretaris;

Dhr. Bert v.d.Geest
0181 – 31 51 96
bertvandergeest@planet.nl

Meer informatie of lid worden?
Heeft u zin om lid te worden of wil u komen bridgen? Dan kunt kan u zich aanmelden bij de secretaris en/of informatie opvragen bij de heer Henk Sommer. Graag tot ziens bij onze bridgeclub.

Dhr. Henk Sommer
0181 – 41 08 14
sommerh@kpnmail.nl

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!