* Atletiek | Fanatiek bij Voorne Atletiek

Atletiek | Fanatiek bij Voorne Atletiek 

Wist u dat er regelmatig jonge Voorne Atleten in ’t Dijckhuis te vinden zijn?! Jaarlijks maakt Voorne Atletiek in het winterseizoen gebruik van de gymzaal in ’t Dijckhuis. Op de dinsdagavonden vinden hier de trainingen plaats van diverse groepen jeugdleden.  

Voorne Atletiek is er voor iedereen: van jong tot oud en van beginnende loper tot gevorderde. Op de atletiekbaan in het Geuzenpark te Vierpolders wordt wekelijks een groot aantal trainingen verzorgd door gediplomeerde trainers.

Jong & oud, beginner & gevorderde, ochtend & avondgroepen
Zo is er baanatletiek voor de jeugd en volwassenen, wegatletiek voor volwassenen, van trails tot marathons, er zijn ochtendgroepen en avondgroepen, start to run groepen voor beginners, van de korte sprint- tot de middellange afstanden en spring- en werponderdelen, etc. Kortom: Voorne Atletiek heeft veel in huis om op een ontspannen, gezellige en sportieve manier atletiek te bedrijven. Wist u dat wij ook ochtendgroepen hebben in de duinen van Oostvoorne?

Van oktober tot en met februari traint de jeugd op dinsdag van 18:00 tot 19:00 uur in de sportzaal van ’t Dijckhuis.

Meer info of aanmelden? 
Bent u geïnteresseerd in de atletieksport, wilt u beginnen met hardlopen of wilt u kennis maken met één van de andere groepen van Voorne Atletiek? Kijk dan op onze website voor meer informatie: www.voorneatletiek.com

Gratis proeflessen 
Bent u geïnteresseerd? Jeugd en volwassenen kunnen vier keer op proef meetrainen.Dus meld je aan!

Tot ziens bij Voorne Atletiek!

 

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!