Muzikale online avond!

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Muzikale online avond!

06 april | 19:30 - 16 april | 20:30

Beschrijving

Dinsdagavond 6 april gaat helaas de digitale bijeenkomst van onze zeer muzikale dorpsgenoot Rusne middels een online concert niet door. Maar mocht u dit toch jammer vinden, dan kunt dat via info@dijckhuis.nl melden en brengen wij u graag in contact met Rusne. Dan kunt u persoonlijk kennis met haar maken en zo toch starten met uw muzikale aspiraties!

 

Hallo, ik ben Rusne en 33 jaar. Dirigente, pianiste en docente. Ik ben geboren in Litouwen waar ik het Conservatorium heb afgerond. Ook speel ik vanaf mij zesde jaar piano. Ik ben inmiddels tien jaar in Nederland.

 

Sinds kort ben ik verhuisd naar Vierpolders en ik wil graag kennis met die beurt maken. Ik geef piano- en zanglessen aan kinderen en volwassenen en ik doe ook optredens. Allen, met andere muzikanten maar ook met leerlingen. Wat ik interessant aan het werk vind is om te kijken wat je muzikaal uit elk persoon kan halen.

 

Ik ben actief bij een koor uit Rotterdam, waar wij bezig zijn met allerlei wereldmuziek in andere talen. Drie andere koren (pop, gospel en senioren) zijn even niet actief. Ik hoop dat binnenkort weer mogelijk is. Tijdens de koor repetities met volwassenen zijn wij serieus maar maken wij ook veel LOL. Samen maken wij altijd wat moois van.

 

Ik vind een orkest ook geweldig. Daarom laat ik tijdens koorrepetities altijd ruimte om eventueel instrumenten toe te voegen. Denk aan piano, fluit, drums, of andere instrumenten.

 

Het lijkt mij leuk om mensen uit verschillende plaatsen te verbinden met muziek. Voor kinderen kan muziek op jonge leeftijd iets moois en positiefs inbrengen voor de rest van hun leven. Jong of oud, iedereen mag zingen en elke persoon heeft een unieke stem. Techniek is aan te leren. Zang blijft ieders persoonlijke unieke instrument. Het lijkt me dan erg leuk om iets moois, muzikaals op te zetten in het ‘t Dijckhuis. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u dat melden aan ’t Dijckhuis.

Details

Start:
06 april | 19:30
Einde:
16 april | 20:30

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!