Workshop: Sta in je kracht en voel je goed

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop: Sta in je kracht en voel je goed

21 november 2019 | 19:30 - 21:30

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Donderdag 21 november | Wegens succes herhaald in ’t Dijckhuis; de workshop ‘Sta in je kracht en voel je goed’. Dit omdat de deelnemers er vorig jaar zo blij mee waren en omdat Karin van der Valk van GrowAgain het zo leuk vindt om te geven!  

Als je jezelf kent, ben je krachtig en als je daarnaar handelt dan voel je je goed! Hoe belangrijk is het dat je weet en voelt hoe je in je kracht staat? Dat je de onrustsignalen van jezelf herkent en om kunt zetten in kracht en een goed gevoel. Dit bracht mij op het idee om deze workshop te ontwikkelen. Mijn drive daarbij is al die mensen waarmee ik spreek en die ik zie worstelen, waarbij de kern van dit worstelen veelal ligt in de onwetendheid van hoe jezelf in elkaar zit, wat je voelt, wat je ermee wilt doen en hoe je daar vanuit kracht en rust voor jezelf kunt creëren. Als jou dit aanspreekt dan nodig ik je uit voor deze workshop in zaal De oude Goote.

Geef je nu op voor deze workshop op donderdag 21 november van 19:30 uur tot 21:30 uur o.v.v. workshop ‘Sta in je kracht en voel je goed’!

 

Karin van der Valk

Details

Datum:
21 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!