Stichting 't Dijckhuis Vierpolders

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Halloween

26 oktober 2019 | 19:00 - 22:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Zaterdag 26 oktober | Gezellig griezelen in Vierpolders! Halloween Vierpolders is inmiddels een begrip geworden. Dit jaar zal het in het dorp op zaterdag 26 oktober weer griezelen worden…

Alle deelnemende inwoners van Vierpolders zullen weer hun best doen om er voor alle leeftijden een super gekleed feest van te maken. Wie verkleedt zich dit jaar het mooist? Wie heeft de meest gave tuin? Er zijn weer leuke prijzen te winnen, dus geef je op tijd op!

’t Dijckhuis wordt zoals altijd ook weer in Halloweenstijl gebracht en is de hele avond open als middelpunt van de festiviteiten.

Halloween Vierpolders heeft een angstaanjagende Facebook en Instagram pagina. Volg deze pagina’s voor alle nieuwtjes rondom Halloween dit jaar! Ook kun je hier terugvinden hoe je mee kan doen om er voor iedereen een feest van te maken.

Meer informatie
Halloween Vierpolders heeft een angstaanjagende eigen Facebookpagina. Hierop tref je het programma voor de avond aan en kun je lezen hoe je mee kan doen om er voor iedereen een feest van te maken.

p.s. Voor je Halloween pompoenen ga je natuurlijk naar de Achterdijk 36 in Vierpolders, naar Groen Maakt Blij! Bezoek ook eens hun Facebook pagina…

Details

Datum:
26 oktober 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Website: Bekijk de site van Locatie

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!