Actie4kids Schoenendoosactie

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Actie4kids Schoenendoosactie

05 november 2019 | 15:30 - 17:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Dinsdag 5 november | Vanaf dit jaar verzorgt Actie4kids de welbekende schoenendoosactie. Maak jij ook een kind gelukkig met een goed gevulde schoenendoos? Op dinsdagmiddag 5 november om 15:30 uur gaan we een schoenendoos versieren voor kinderen in ontwikkelingslanden. Versiersels hebben wij voor je!

De schoenendoosactie is een geweldig middel om de kinderen bewust te maken van de levensomstandigheden van kinderen elders in de wereld. En wat een geschenk voor elk kind dat zo’n schoenendoos gaat ontvangen! Dus ouders en kinderen; kom dinsdagmiddag 5 november om 15:30 uur naar ’t Dijckhuis!

Wat kan er in de schoenendoos? Schoolspullen (schriften, pennen, potloden), speelgoed (autootjes, poppen, tennisballen, knuffel), toiletartikelen (tandenborstel, tandpasta, stuk zeep) enz. Half november gaan de schoenendozen naar het inleverpunt Pols Groep in Zuidland. Meer informatie te vinden op de website van “actie4kids”.

Ouders en kinderen zijn van harte welkom in zaal Achterdyck! De kinderen zullen in ieder geval héél erg blij zijn met de versierde schoenendoos!

Nel van der Valk

 

Details

Datum:
05 november 2019
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorieën:
,

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!