Basiscursus fotografie | Haal meer uit je camera en foto’s

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basiscursus fotografie | Haal meer uit je camera en foto’s

12 oktober 2019 | 10:00 - 16:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Zaterdag 12 oktober | Maak mooiere foto’s! Als je net wat meer af weet van de manier waarop jouw (spiegelreflex)camera werkt en als je net wat anders kijkt, dan maak jij ook meer dan ‘zomaar een foto’! Laat je dus inspireren door deze basiscursus fotografie.

De cursus wordt gegeven op zaterdag 12 oktober in De Oude Goote. Start om 10:00 uur met koffie/thee. Je krijgt uitleg over wat er bij komt kijken voor een goed belichte foto zonder dat de camera op de automaat staat. We hebben het over sluitertijd, diafragma en ISO.

Rond 12:00 uur gaan we naar mijn fotostudio op ‘t Seggelant. In de studio bied ik je een lunch aan. Daarna ga je in de middag zelf aan de slag in mijn studio. Er is een model aanwezig en je krijgt volop tips! De geleerde technieken zijn natuurlijk ook toepasbaar op alle andere vormen van fotografie.

De workshop is rond 16:00 afgelopen. De kosten bedragen € 75,-. Dit is incl. koffie en lunch. Je kunt je t/m 4 oktober a.s. aanmelden. Je vindt mijn contactgegevens hierboven.

Tip: Op 13 oktober kun je de ‘Flitsen’ workshop volgen, zie info hieronder!

Danny Beljaars, allround fotograaf

 

***

Op zondag 13 oktober 2019 wil ik graag uitleggen wat je allemaal met flitsers kan bereiken. Deze dag bestaat uit een ochtend en een middag-sessie van elk 3 uur. Het eerste uur geef ik theorie over de flitsers.Denk aan: waar moet je rekening mee houden, hoe kan je flitslicht mengen met daglicht, wat kan je er allemaal mee, wat zijn modifiers en wat ik er mee. Dan is het de bedoeling dat jullie zelf aan de gang gaan in de studio met de flitsers. Ik zal er zijn voor de begeleiding en jullie helpen om een juiste belichting te krijgen naar jullie idee. Is er iemand in jullie omgeving waarmee je altijd al een keer heb willen shooten in een studio, dan is deze workshop daar bij uitstek geschikt voor. Er zal 1 model aanwezig zijn die dag voor diegene die geen eigen model heeft. Tijdens de workshop kunnen 2 fotografen onafhankelijk van elkaar foto’s maken in 2 verschillende sets. Het idee erachter is: laagdrempelig leren omgaan met flitsers, mooie foto’s maken samen met een vertrouwd persoon voor de camera, ervaring opdoen met flitsers in een studio. Graag van te voren even aanmelden!

Details

Datum:
12 oktober 2019
Tijd:
10:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!