* Jeugd kata training | Je eigen pad

Jeugd kata training | Je eigen pad

NIEUW EN UNIEK IN DE HELE REGIO!!!

Kata is een vaste judo vorm. Alle bewegingen zijn precies omschreven en vastgelegd door Jigoro Kano, de grondlegger van het judo. Kata is een verplicht onderdeel van het zwarte band examen. Reeds vanaf jeugdige leeftijd is het mogelijk om kata te beoefenen. Sommige grote sportscholen met internationale judokampioenen hebben deze kata oefeningen als verplichte oefenstof op het programma! Om je technieken te verbeteren, je balans en timing te perfectioneren, kortom je judo skills te verbeteren.

Sinds kort is het ook mogelijk wedstrijden te spelen met kata. Dit is mogelijk op nationaal niveau vanaf blauwe band. Echter, jeugd kata wedstrijden zijn mogelijk vanaf witte band. Op deze wedstrijden laat je met zijn tweeën zien hoe goed je de oefeningen (kata’s) kunt uitvoeren. Dit wordt beoordeeld door een deskundige jury.

Beroemd
Erik Faes en Niels Neumann zijn ex-leerlingen van Astrid en Pia, zij zijn momenteel 2e van de wereld op het gebied van nage-no-kata. Binnenkort gaan zij Nederland weer vertegenwoordigen op het WK, dit keer in Mexico.

Gratis proefles
Dinsdag 4 september is er om 18.00 uur een gratis proefles  jeugd kata training bij Sportstichting Je eigen Pad.

Meer informatie
Vanaf 11 september 2018 volgen wekelijks lessen van 18:00-19:00 uur. Leeftijd en/of kleur band is niet belangrijk, wel een serieuze trainingsinstelling.

Pia de Kramer
pia@jeeigenpad.nl
06 11 025 353

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!