* Sportief geheugen trainen | Je eigen Pad

Sportief geheugen trainen | Je eigen pad

Sportieve Geheugen training is een training voor geest en lichaam. Door de afwisseling in de oefeningen wordt de geest geprikkeld om te blijven werken. Deze trainingen zijn geschikt voor jong tot zeer oud. Je blijft fit in lijf en hoofd.

Diverse oefeningen worden ingezet om denk- en doe-opdrachten af te wisselen. Alle oefeningen kunnen in verschillende niveaus worden aangeboden dus een (kleine) beperking is geen probleem bij deze lessen.

Preventie en bevordering van  herstel
Het kan ook worden ingezet voor herstel van de motoriek, na blessure, ziekte, medicijngebruik of ongeval. Anderen gebruiken deze methode om vergeetachtigheid, dementie, ziekte van Alzheimer buiten de deur te houden of in ieder geval minder kans te geven.

Wetenschappelijke basis
De trainingen zijn wetenschappelijk onderzocht en bewezen door onderzoek bij het Trimbos Instituut. Astrid Severens van is GGZ gecertificeerd en bevoegd deze trainingen te geven.

Sportieve Geheugentraining is voor iedereen van 60+ die in beweging wil blijven met hoofd en lijf. We geven de training op maandag van 14:30 – 15:30 uur in de gymzaal van ’t Dijckhuis en begint op 27 augustus 2018. De kosten bedragen € 20,- per maand.

Meer info of aanmelden?
Wilt u zich opgeven of wilt u eerst meer informatie?
Astrid Severens
astrid@jeeigenpad.nl
06 – 110 25 353

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!