Maak je eigen Bach-bloesem remedie

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Maak je eigen Bach-bloesem remedie

20 maart | 19:30 - 21:30

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

20 maart | Zou je wat ondersteuning kunnen gebruiken als bv onzekerheid, angst, twijfel, of onvoldoende kracht aanhoudt? Wil je voor dit soort klachten liever niet naar de huisarts en geloof je in de genezing van de natuur? Dan is de workshop maak je eigen Bach-remedie iets voor jou.

We maken allemaal periodes mee in je leven dat we wat minder stabiel zijn. Gebeurtenissen kunnen je volledig uit balans halen met het gevolg dat je een tijdje onzeker bent, zorgen maakt om de toekomst of dat je meer angsten hebt. Dat is niet erg want als je veerkrachtig bent dan zullen die periodes ook weer voorbij gaan.

Maar wat als de onzekerheid, angst, twijfel, of onvoldoende kracht aanhoudt. Ga je hiermee dan naar de dokter of denk je het gaat wel weer over. Je mentale, emotionele weerstand staat onder spanning en als je hier te lang mee blijft lopen kan het zijn dat je er lichamelijke klachten bij krijgt.

Met deze workshop maak je je eigen Bach-bloesem remedie die bij jouw klachten past. Lees hier meer over op de website van Janergy. Hier staat ook wat de kosten zijn en hoe je je aan kunt melden.

Details

Datum:
20 maart
Tijd:
19:30 - 21:30

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!