Programmaboekje is gereed!

Programmaboekje is gereed!

Programmaboekje is gereed!

Afgelopen week hebben we met enige trots ons nieuwe programmaboekje overhandigd aan onze wethouder Schoon. De heer Schoon is oud-Vierpoldernaar en was als gevolg van het zomerreces de enig aanwezige vertegenwoordiger van het Brielsche B & W.

Na maanden van voorbereiding, heeft het bestuur van de Stichting ’t Dijckhuis weer een leuk en afwisselend programma kunnen samenstellen van lezingen, workshops, proeverijen, cursussen en andere gezellige en interessante evenementen. Dit alles met de hulp van een aardig aantal vrijwilligers en ideeën van bezoekers aan ons buurthuis.  

Zo zal het seizoen dit jaar op 7 september van start gaan met dè grote Dorpsreünie. Hiervoor zijn alle (oud-)bewoners en belangstellenden van Vierpolders uitgenodigd. Naast deze festiviteit, die van 11.00 uur ’s morgens tot ’s avonds 21.00 uur duurt, wordt u middels ons programmaboekje op de hoogte gebracht van alle te verwachten activiteiten die komend seizoen op de planning staan.

Het bijzonder fraaie en makkelijk te bewaren boekje is deze week verspreid in Vierpolders, Brielle, Zwartewaal, Tinte en Nieuwenhoorn. Voor de mensen die hun brievenbus voorzien hebben van een ja/nee sticker is het boekje te verkrijgen in het Dijckhuis zelf. Dus voor eenieder uit onze omgeving is het mogelijk en handig om ons bewaarexemplaar in het bezit te krijgen. Natuurlijk vind je een overzicht van alle evenementen ook op onze website!

Daarnaast hebben we altijd nog onze nieuwsbrief die zeer regelmatig verschijnt met actuele informatie over de activiteiten en eventuele wijzigingen.

Graag tot ziens bij een van de leuke bijeenkomsten in ’t Dijckhuis Vierpolders, hèt kloppend hart van Voorne-Putten!

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!