Kerstmarkt met meer kramen en kinderactiviteiten!

Kerstmarkt met meer kramen en kinderactiviteiten!

Kerstmarkt met meer kramen en kinderactiviteiten!

Vrijdag 13 december staat vanaf 17.00 uur de deur van ’t Dijckhuis te Vierpolders open om u te ontvangen voor de jaarlijkse gezellige Kerstmarkt en het Repair Café. Naast aandacht voor de volwassenen is er dit jaar ook een leuk programma voor de kinderen.

Voor het vierde jaar op rij is nagenoeg het hele dorpshuis in Vierpolders gevuld met kraampjes. Vier jaar geleden is er een start gemaakt met twaalf kraampjes en na twee succesvolle jaren staan er dit jaar achttien stuks! De gezellige kraampjes zijn gevuld met kerststukjes, zeepjes, cadeautjes, sieraden, allerlei verrassende kerstartikelen en natuurlijk de bekende kerststerren. Kortom voor elk wat wils. 

Gezien het tijdstip op de dag wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en serveert onze enthousiaste Martijn weer heerlijke verse erwtensoep. En buiten, onafhankelijk van de weergoden, staat een ervaren team van vrijwilligers oliebollen te bakken. Daarnaast is de bar geopend. De kerstmarkt gaat om 17.00 uur van start. 

Naast alle kramen, de verkoop van oliebollen en het repaircafé hebben we op de valreep ook nog extra activiteiten en een verassing. Vanaf 17.00 uur kunnen basisschoolkinderen komen (kerst)knutselen in ’t Dijckhuis en cupcakes versieren!. 

  • 17.00 uur (kerst) knutselen voor kinderen
  • 18.30 uur in dezelfde ruimte (zaal Achterdijck) het kerstverhaal.
  • 19.00 uur zal er een verassingsoptreden zijn.

Dit jaar hebben er enkele wijzigingen plaats gevonden zodat er een verrassende mix van kerstkraampjes is ontstaan. Een aantal nieuwe gezichten tussen de inmiddels vertrouwde kraamhouders. Enkele deelnemers zijn: tuincentrum Van den Berg, Zuidwester, Sanne’s Sieraden, Kruidenier Vierpolders. Resinart, Campania Finest, Koppenol Zeepjes, Snoep en Traktatie Hoek, Je eigen Pad, enz, enz.

De kerstmarkt in ’t Dijckhuis te Vierpolders start dus om 17.00 uur en zal tot circa 21.00 uur duren.

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!