In tien stappen naar jouw Dorpsreünie! 

In tien stappen naar jouw Dorpsreünie! 

In tien stappen naar jouw Dorpsreünie! 

De Tiende Penning speelt een grote rol in de symboliek van Vierpolders. Dan is de link snel gelegd om met een tien-makkelijke- stappen-plan te komen om de Dorpsreünie op de kaart te zetten! Stap je mee?!

Stap 1: Reserveer 7 september 2019 in je agenda
Heb je al grote cirkel in je agenda gezet op zaterdag 7 september a.s.? Meteen even doen als je dit nog niet gedaan hebt!

Gedaan? Dan kun je door naar de tweede stap om van de Dorpsreünie Vierpolders een geweldig succes te maken; meld je aan voor dit evenement!

Stap 2: Meld je aan via Facebook of de email!
De organisatie heeft graag een indicatie van het aantal te verwachten bezoekers. Dit kun je doen door op de Facebook pagina aan te geven dat je komt. Je kunt natuurlijk ook een email sturen naar reunie4p@gmail.com. De teller staat nu op 210 deelnemers, kijken hoeveel daar de komende dagen bij gaat komen!

Stap 3: Deel het Facebook evenement zoveel mogelijk
Als je toch op Facebook bent, deel het evenement dan meteen binnen je eigen netwerk. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk (oud) dorpsgenoten bereiken. Deel je dus mee?! 

Stap 4 tot en met 10…
In de volgende nieuwsbrief lees je meer over de vervolgstappen! Nu eerst jezelf aanmelden voor het evenement en deze zoveel mogelijk delen. Super bedankt daarvoor!

Meer info over de Dorpsreünie vind je hier!

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!