In tien stappen naar jouw Dorpsreünie

In tien stappen naar jouw Dorpsreünie

In tien stappen naar jouw Dorpsreünie

(stap 6 tot en met 10)

En dan is het morgen zo ver! Na een lange voorbereiding staan zaterdag 7 september vanaf 11.00 uur de rode deuren van ’t Dijckhuis wijd open om iedereen te ontvangen die op welke manier dan ook een band heeft met Vierpolders. Natuurlijk zijn ook huidige bewoners van het dorp meer dan welkom. Wie weet welke (oude) bekenden je tegenkomt in een van de zalen van ’t Dijckhuis of in een klaslokaal van De Tiende Penning!

Om je goed voor te bereiden hebben we het ‘Tien stappenplan naar de Grote Dorpsreünie’ gelanceerd. Hierbij de laatste vijf stappen.

Stap 6

Lees alle reünie berichten nog eens op het gemak door om lekker in de stemming te komen, zoals het prachtige gedicht ‘Mijn Dorp’  van Leo Poldervaart. Vandaag staat er in het AD een mooi artikel over wat ons zaterdag te wachten staat en ook de huis-aan-huis kranten hebben ruim aandacht besteed aan de reünie.

Stap 7

Check of er echt niemand is die je vergeten bent in te lichten! Deze week hoorden we nog mensen die niet op de hoogte waren van de reünie. Gelukkig kunnen zij nu wel komen omdat ze het nieuws toch nog op tijd hoorden.

Stap 8

Bekijk het programma nog eens zodat je niets hoeft te missen en je weet hoe laat je het voormalige Witte Kerkje (vanaf 13.00 uur) en de Voetbal kunt bezoeken. 

Stap 9

Bereid je voor! Kijk even waar je je auto kunt parkeren (aan de Middelweg) of pomp je fietsbanden op.

Stap 10

Kom gezellig naar ’t dorp van de Tien Penningen om eindeloos bij te praten en wie weet die ene persoon nog eens te ontmoeten… Tot morgen van 11.00 tot 21.00 uur!

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!