* Bridgeclub Brogilo

Bridgen wat voor u? | Bridgeclub Brogilo

De Bridgeclub Brogilo is een gezelligheidsvereniging waar op drie niveaus op dinsdagavond gebridged wordt. Hierdoor is het gemakkelijk instromen voor zowel beginners als de meer gevorderde bridger.

De persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd door gebruik te maken van een schudmachine, waardoor de spellen gemakkelijk geëvalueerd kunnen worden. Tevens worden themakoffers samengesteld met behulp waarvan de leden vrijblijvend zichzelf nieuwe spelmethodes aan kunnen leren.

Naast de competitie worden diverse gezellige drives (toernooien) georganiseerd, waarvoor leden maar vaak ook niet-leden zich in kunnen schrijven. Wij starten op 7 september 2018 en eindigen het seizoen op 30 juli 2019. Op de dinsdagavond bent u om 19:00 tot 23:00 uur van harte welkom.

Beginnerscursus:
In oktober starten we weer met een beginnerscursus. De cursus wordt gegeven in ‘t Dijckhuis waar in twaalf opeenvolgende maandagavonden van 19:30 – 22:30 uur de beginselen van het bridgespel worden uitgelegd. Inclusief bridgeboek kost de cursus: € 75,=.

Meer Informatie of aanmelden
Hans Breijs
info@brogilo.nl
0181 – 40 22 67

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!