Stichting 't Dijckhuis Vierpolders

Laden Evenementen

« All Evenementen

Whisky-proeverij

24 februari | 20:00 - 22:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Beschrijving

Vrijdag 24 februari | Whisky Connaisseur Wim Wamelink komt na eerdere succesvolle whisky-proeverijen wederom naar ‘t Dijckhuis om op een informele, luchtige en vermakelijke manier jullie kennis te laten nemen van de diverse soorten whisky. Tijdens het putten uit zijn rijke scala aan verhalen, mythes en anekdotes laat Wim een aantal whisky’s proeven. Wim zal geen kilt dragen en heeft geen beamer presentatie maar het wordt gezellig praten en laten proeven. Hij heeft zo’n 40 flessen verschillende whisky’s bij zich. Tijdens de proeverij vertelt hij van alles over het ontstaan, de geuren, kleuren en smaakverschillen, uitleg water en ijs of juist niet, etcetera vergezeld van soms ook wat smeuïge sterke verhalen. P.s. je zult ook een vermakelijke avond hebben als je niet echt van de whisky bent 😉

De avond start om 20.00 uur in de foyer. De tijdsduur zal zeker twee uur bedragen. Dit programma biedt Wim aan voor €  25,00 p.p. Dan serveert hij 5 drams met de verhalen en 1 extra als toegift naar keuze van de gasten.

Meld je wel ruim van te voren per mail aan bij Wim, om verzekerd te zijn van een plekje via info@wimwamelink.nl of 06 513 537 69.

***

Vragen over deze of andere evenementen die vanuit Stichting ’t Dijckhuis worden georganiseerd?  info@dijckhuis.nl Een zaal huren? Neem dan contact op met de eigenaar Gemeente Voorne aan Zee.

Details

Datum:
24 februari
Tijd:
20:00 - 22:00
’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Website: Bekijk de site van Locatie

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!