* Power Yoga | Yoga met Lea

Power Yoga | Yoga met Lea

Power Yoga gaat uit van een vloeiende opeenvolging van lichaamshoudingen met een grote rol voor de ademhaling. Ondanks dat het een inspannende vorm van yoga is zal je merken dat het heel rustgevend werkt.

Een wekelijkse power yogales is een kleine inspanning die al veel effect heeft. Het kan je bij veel dingen helpen; niet alleen fysiek, maar bijvoorbeeld ook om sterker in je schoenen te staan, meer zelfvertrouwen te creëren en beter met dilemma’s om te gaan. Van power yoga word je sterker en leniger, je krijgt er een betere conditie van en het is goed voor je lichamelijke en geestelijke balans. Het lichaam gaat zweten en er ontstaat een betere doorbloeding. Afvalstoffen worden afgevoerd en spieren, pezen, zenuwen, klieren, botten en organen worden versterkt. Maar ook op het geestelijke vlak zorgt het voor bewustwording. Na de les voelt u zich herboren, is het lichaam weer in balans en de geest rustig.

Aandacht voor jezelf
In een veeleisende maatschappij is er vaak weinig ruimte en aandacht voor jezelf. Hierdoor val je makkelijk ten prooi aan stress en vermoeidheidsklachten. Power yoga zorgt voor een betere balans en samenwerking tussen lichaam en geest. Power yoga kan voor iedereen – man/vrouw, jong/oud een waardevolle energiebron zijn in het dagelijks leven. Je wordt je meer bewust van je houding, je manier van bewegen en je ademhaling. Power yoga werkt niet alleen fysiek, misschien nog wel belangrijker; de positieve invloed op je innerlijk. Je wordt mentaal sterker en flexibeler.

Meer informatie
Lessen zijn wekelijks te volgen op:

  • Maandag 19.30 – 20:45 uur
  • Woensdag 09.15 – 10:30 uur
  • Zaterdag 10.00 – 11:15 uur

Vanaf maandag 3 september 2018 gaan de lessen beginnen. Je kunt je vooraf aanmelden via de mail. De lessen worden verzorgd door Lea van der Wagt.

Aanbieding!
Ontvang €25,- korting op de eerste strippenkaart bij aanmelding voor yogalessen op zaterdagochtend (Let op: alleen gelding voor de zaterdagmorgen!)

Lea van der Wagt
yogametlea@outlook.com
06 – 207 26 636
www.yogametlea.nl

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!