De DansSalon – Vinyl platen op verzoek…

De DansSalon – Vinyl platen op verzoek…

De DansSalon – Vinyl platen op verzoek…

Oergezellige middag voor IEDEREEN die van nostalgische muziek uit de jaren ‘30-’70 houdt. Op 12 april om 15.00 uur ’s middags draait DJ meneer Funkel in ’t Dijckhuis. Hij draait op zijn vintage DJ meubel VINYL platen op verzoek! De entree is slechts 5,= en kaarten zijn verkrijgbaar bij o.a. de Kruidenier Vierpolders en uiteraard bij ’t Dijckhuis tijdens de reguliere openingstijden.

Ik heb geen dansschoenen, mag ik dan komen?  Ja! Het is een oérgezellige middag voor iedereen die van muziek en nostalgie houdt! Natuurlijk kan er gedanst worden door de liefhebbers, dit mag ook op sokken!

Waarom betaal ik voor een entreekaart?  Deze DJ is uniek in zijn soort en komt uit de Bilt vandaan naar Vierpolders gesjeesd! Bovendien gaat dit zo’n succes worden dat hij 11 oktober 2019 weer komt!

Is dit niet iets voor ouwe lullen? Klopt! Iedereen is welkom, dus ook ouwe lullen!

Het is vanaf 15.00 uur, kan ik ook later komen? Natuurlijk! Maar dan heb je wel de helft gemist!

Waar kan ik verzoekjes indienen? De DJ heeft een assistent mee, die de aanvragen verzorgt!

Wie kan ik daar verwachten? Muziekliefhebbers, barplakkers, levensgenieters, gezelligheidsdieren, dus eigenlijk iedereen!! De reacties zijn zeer enthousiast en de kaarten vliegen echt de deur uit! Dus haal vandaag nog een kaartje!!!

Het is tot 17.00 uur, moet ik dan naar huis? Nee!!! Je kunt bij Martijn Erwtensoep mee-eten voor 3,- euro en nog nazitten of borrelen zolang je wilt!!

Wij belóven je: dit wordt de meest OERgezellige middag áller tijden die je écht niet mag missen!!! Verder lezen? Kijk dan even hier.

* Wij zijn de feestcommissie, Claudia, Lara en Marleen, tot vrijdagmiddag 12 april!

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!