Vervallen – Workshop: ‘Geluk is een keuze’

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vervallen – Workshop: ‘Geluk is een keuze’

19 maart | 19:30 - 21:30

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Vervallen op donderdag 19 maart | De workshop ‘geluk is een keuze’ geeft je antwoord op de vraag: hoe kan ik loslaten wat me ongelukkig maakt en naar me toehalen wat me gelukkiger maakt?

Thema’s die o.a. voorbij komen zijn: Communiceren (non-verbaal en verbaal) hoe doe ik dat? Het A-B-C-D van geluk wat is dat? Hoe geef en ontvang ik feedback? Welke rollen en keuzes in je leven zijn er? Mindful in het leven staan, hoe doe je dat? Wat is de essentie van mijn geluk?

Karin van der Valk heeft met haar coachbedrijf  Grow Again ruime ervaring in het helpen van mensen die worstelen met het feit dat zij op een of andere manier willen veranderen maar niet goed weten hoe. Het is haar passie om mensen te helpen zichzelf te vinden en herkennen. Karin verzorgt met regelmaat workshops voor groepen geïnteresseerde mensen uit haar omgeving.

Op donderdag 19 en 26 maart staat deze workshop-bijeenkomst, bestaande uit twéé avonden, op het programma. De avond wordt verzorgd in De Oude Goote en  begint om 19:30 uur en duurt tot 21:30 uur. Meld je van te voren aan o.v.v. workshop ‘Geluk is een keuze’.

 

Karin van der Valk

Details

Datum:
19 maart
Tijd:
19:30 - 21:30

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!