Lezing bouw Öresundbrug

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Lezing bouw Öresundbrug

13 september 2019 | 19:30 - 21:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Vrijdag 13 september | Deze lezing neemt je vrijdag 13 september om 19:30 uur mee naar de bouw van de Öresundbrug, de 16 kilometer lange brug tussen Zweden en Denemarken. Wout Krispijn was als manager verantwoordelijk voor het plaatsen van alle brugdelen met behulp van het indrukwekkende hefschip Svanen. Hij vertelt je graag zijn verhalen.

De lezing begint bij het begin, als Wout als ketelbink aan boord van een tanker werkzaam is. Hij vertelt gepassioneerd over zijn tijd op de School voor Scheepswerktuigkundigen in Brielle. Daarna ontwikkelt zich een avontuurlijke maritieme carrière.

Zo is hij werkzaam als hoofdwerktuigkundige op een hopperzuiger bij een Nederlands baggerbedrijf en als manager technische dienst bij diverse baggerprojecten in o.a. Abu Dhabi en Zuid-Afrika. Hij is betrokken bij de bouw van de Westbrug in Denemarken en bij de verbouwing van hefschip Svanen. Ook maakt hij deel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de bouw van de Confederationbrug tussen Prince Edward Island en New Brunswick. Hierover zal Wout met passie vertellen. Om uiteraard uit te komen bij de bouw van de Öresundbrug.

Wij zien u graag in zaal Achterdyck.

info@dijckhuis.nl

Details

Datum:
13 september 2019
Tijd:
19:30 - 21:00

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!