Koningsdag

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Koningsdag

27 april | 09:00 - 17:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

27 april | Op zaterdag 27 april kleuren de straten van Vierpolders weer rood, wit, blauw en oranje en wappert onze mooie driekleur aan de gevels. Het Oranje Comité staat weer garant voor een dag vol leuke activiteiten. En uiteraard staan de Tompoucen klaar! 

We willen er weer een gezellige Koningsdag van maken. Natuurlijk zullen er heerlijke Oranje tompoucen zijn. En we zullen ons best weer doen om het programma in te vullen zoals u van ons gewend bent. Hou de flyer in de gaten! Er is deze dag in ieder geval live muziek van de zingende schilder Mike Cullens, Kruidenier Vierpolders is open en verkoopt lekkere dingen en je kunt tot in de avond in de foyer van ’t Dijckhuis blijven om wat te eten en drinken.

Oranje handen gezocht 
We zijn nog op zoek naar nieuwe leden of mensen die ons een handje willen helpen. Mocht je op 27 april of in de periode ervoor wat vrije uren hebben en lijkt het je leuk om ons vooraf of op de dag zelf voor een aantal uur te helpen? Schroom dan niet en neem contact op met Het Oranje Comité

Meer informatie? 
Houdt vanaf begin april uw brievenbus en Facebook in de gaten voor het volledige programma.

Details

Datum:
27 april
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!