De DansSalon

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

De DansSalon

24 januari | 14:30 - 18:00

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
Contact us
Beschrijving

Vrijdag 24 januari | De DansSalon is een oergezellige en unieke middag speciaal voor senioren. DJ Meneer Funkel neemt zijn grammofoonplaten collectie mee, u kiest welke nummers u van vroeger nog een keer wilt horen! Dat wordt dansen en herinneringen ophalen op de muziek van toen…

Tijdens het grote succes van de eerste DansSalon bleek er al vraag te zijn naar een volgende editie. Daarom hebben wij DJ meneer Funkel gevraagd dit seizoen weer naar ’t Dijckhuis te komen en dat doet hij heel graag op 24 januari en 10 april! Ga ook mee op muzikale reis en beleef een onvergetelijke middag. Een dansje kan worden gewaagd, want het klinkt en swingt nu nog net zo geweldig als toen!

U komt toch ook naar de foyer? Voor een borreltje, waag een dansje en ontmoet nieuwe mensen! In de pauze zal er een kleine verloting zijn met mooie prijzen! Om 15:00 uur klinkt het openingsnummer, vanaf 14:30 uur is ’t Dijckhuis geopend. De entree is € 5,-. Na afloop kunt u nog genieten van een heerlijke soep van Martijn voor slechts € 3,25.

Graag tot ziens! Lara Palfi, Claudia Heerschap en Marleen Scheijgrond

Details

Datum:
24 januari
Tijd:
14:30 - 18:00

Venue

’t Dijckhuis Dijckpotingen 10
3237 AR Vierpolders,
+ Google Maps
Telefoon: 0181471328

Abonneer je op onze gratis digitale nieuwsbrief...

.... en je bent altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste activiteiten en nieuwtjes over ‘t Dijckhuis Vierpolders!